Se anunță vremuri grele la Primăria Sectorului 6

Ciprian Ciucu a început să dea avertismente funcționarilor publici

VP-news – Ciprian Ciucu - Facebook

Vă invităm să dați share la această știre

Nici nu a ajuns încă să se instaleze oficial în primăria Sectroului 6 că noul edil Ciprian Ciucu a și început să împartă cu generozitate avertismente funcționarilor public din subordinea sa.
Cel mai recent mesaj de acest tip, postat pe contul de social media, îi vizează pe cei de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din primărie:
„DGASPC Sector 6, chiar nu trebuie să vă grăbiți cu achizițiile acum. Mare, mare grijă la proceduri și la transparență! Voi audita achizițiile pe care le-ați făcut începând cu ultimele. Dar cel mai bine este să nu antamați banii primăriei acum și să așteptați să aflați politicile sociale pe care le voi bugeta pe bază de programe cu indicatori de rezultat clari.
Totuși, achiziții de peste 10 milioane de lei (!!!) pe repede înainte, acum, este cam mult. Mare, mare atenție!”
Anunțul a fost precedat de un altul, făcut ieri în același stil tranșant: „Înțeleg că în Primaria Sectorului 6 este agitație mare pentru a se plăti rapid lucrarile scumpe contractate pe bani mulți în ultima perioadă. Îi avertizez pe directorii care vor semna pentru aceste plăți să fie foarte atenți ce semnează, să nu semneze cumva pentru lucrări fictive, supraevaluate sau neconforme! Auditul nu va putea fi evitat, este păcat să riște aiurea. Auditul se va face în teren, începând cu plățile din ultima perioadă.”
Sunt semnale clare că, după înscăunarea noului edil, va urma o etapă dură de epurare pentru angajații Primăriei Sectorului Șase.