Despre-energie.ro, o platformă pe înțelesul consumatorilor

Platforma îi va ajuta pe clienți să fie la curent cu toate deciziile care îi vizeazăși să știe care le sunt drepturile

VP-news – Despre-energie.ro

Vă invităm să dați share la această știre

Platforma Despre-energie.ro, proiect susținut de companiile E.ON și Delgaz Grid, a fost lansată recent cu obiectivul de a deveni una dintre principalele surse de informare a consumatorilor de electricitate și gaze în ceea ce privește piața de energie și de explicare a celor mai importante repere de pe traseul interacțiunilor lor cu companiile din sector.
Platforma ajută consumatorii să înțeleagă, de exemplu, ce înseamnă pentru ei liberalizarea pieței, cum pot evolua prețurile și de ce, cum pot să își schimbe furnizorul și ce trebuie să facă pentru asta, cum pot să își producă singuri energia și multe altele. De aceea, pe lângă materialele explicative pe aceste teme, într-o secțiune specială experții celor două companii vor răspunde întrebărilor adresate direct de către vizitatorii site-ului cărora le vor explica fenomenele pieței, pe înțelesul tuturor.
Despre-energie.ro va aborda și subiecte de strictă actualitate, prin intermediul unei secțiuni de știri zilnice. Apecialiști ai pieței de energie din România vor contribui la acest demers de explicare a fenomenelor și tendințelor din acest sector dinamic, într-o secțiune dedicată opiniilor și comentariilor.
De asemenea, cei interesați vor găsi aici o selecție a legilor și reglementărilor importante, care va fi actualizată permanent, așa încât să fie la curent cu toate deciziile care îi vizează, dar mai ales să știe care le sunt drepturile de consumator, dar și obligațiile.