Tomac: „Nicușor nu mi-a mai răspuns niciodată la telefon”

Președintele PMP susține că partidul său l-a susținut pe Nicușor Dan atunci când toți ceilalți îl sabotau, inclusiv USR-ul

VP-news – Eugen Tomac - Facebook

Vă invităm să dați share la această știre

Eugen Tomac, preșdintele PMP, a răspuns pe contul de social media atacurilor la adresa partidului venite din partea susținătorilor lui Nicușor Dan, care sunt îngrijorați de faptul că Traian Băsescu îl poate costa pe candidatul Dreptei reunite prea multe voturi:
„Le-am solicitat personal liderilor PNL și USR să facem front comun și să adunăm voturile necesare. Nici că le-a pasat. Ei și-au văzut de drum, iar astăzi, deși au decis că nu vor PMP în alianță, ne atacă în mod disperat și ne acuză în cel mai hain mod de, culmea, risipirea voturilor, lucru de care ei sunt primii vinovați.
Am avertizat de la început: nu ne subestimați! Când USR nu știa cum să scape de candidatura lui Nicușor, noi am fost acolo unde trebuia, iar toți cei care azi îi plâng de milă îl împingeau pe scări. Lăsați-ne cu ipocrizia asta și salvarea Bucureștiului.
Când PMP îl susținea pe N. Dan toți ceilalți îl sabotau. Noi am fost cel mai loial susținător al său și pentru asta am fost sancționați. Timp de mai bine de un an l-am asigurat constant pe Nicușor Dan că îi suntem alături. Însă după ce Ludovic Orban m-a informat că USR și PNL nu vor o înțelegere cu PMP, domnul candidat Nicușor nu mi-a mai răspuns niciodată la telefon.
Acest episod spune multe despre felul de a fi al unui om.”