Thriller-ul de la Sectorul 1 continuă. Ce au cerut Dan Tudorache și Clotilde Armand

Primarul în funcție al Sectorului 1, Dan Tudorache, cere Biroului Electoral Central renumărarea voturilor.

Vă invităm să dați share la această știre

„Azi-noapte, am solicitat Biroului Electoral Central renumărarea voturilor. Îmi doresc transparență totală, în primul rând pentru a elimina orice suspiciune despre furtul voturilor. Pentru că voturile reprezintă voința și speranța oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate. E normal ca într-o luptă atât de strânsă să se verifice fiecare vot. Nu sunt însă normale nici presiunile, nici manipulările”, a scris pe Facebook Dan Tudorache.

Candidatul USR-PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, l-a acuzat pe Tudorache de tentativă de fraudare a alegerilor. Clotilde Armand a chemat și poliția la Biroul Electoral.

Mai multe persoane au fost duse la poliție.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, susține că a câștigat un nou mandat: „Am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand”.

Clotilde Armand cere intervenția Parchetului General

Este scandal fără precedent la Biroul Electoral al Sectorului 1 al Capitalei, după alegerile locale: candidații PSD și USR PLUS spun că au câștigat alegerile și cer renumărarea voturilor, iar Clotilde Armand cere intervenția Parchetului General în acest caz.

Clotilde Armand, care susține că a câștigat alegerile în Sectorul 1 și spune că va solicita Parchetului General să preia ancheta în acest caz, deoarece și candidatul PSD Dan Tudorache susține că este câștigător.

„Aud că prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) împreună cu fostul primar bolșevic de la Sectorul 1 (da, este un bolșevic pur sânge care a transformat Poliția Locală în poliție politică și a folosit-o să mă urmărească) vor să renumere voturile pentru că țineți-vă bine: <voturile reprezintă voința și speranța oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate>. Really? Și în 2016 ce-ați făcut domnilor?! Acum, eu vreau să-i lămuresc pe cei doi în felul următor. Astăzi (marți – n.r.) voi solicita Parchetului General al României să preia ancheta despre situația de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Să înțelegem și noi o treabă”, a spus Clotilde Armand.

Candidatul USR-PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, l-a acuzat, luni, pe Tudorache de tentativă de fraudare a alegerilor și a chemat și poliția la Biroul Electoral.

Mai multe persoane au fost duse la poliție.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, susține că a câștigat un nou mandat: „Am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand”.