România TV, amendată la solicitarea lui Raed Arafat

Șeful DSU a făcut o plângere la CNA acuzând că postul de televiziune îl persecută, iar consiliul s-a executat rapid

VP-news – Raed Arafat Wiki

Vă invităm să dați share la această știre

După ce în urmă cu câteva zile a obținut de la DNA un certificat care să îi ateste buna-credință și faptul că nu este implicat în niciun matrapazlâc cu achiziții de materiale sanitare, Raed Arafat a trecut la represalii. Așa că a făcut o plângere la CNA împotriva postului România TV, pe care l-a acuzat că publică mesaje nefondate și lipsite de conținut cu referire directă la persoana sa. Șeful DSU s-a mai plâns și de faptul că nu a primit niciun drept la replică și nici nu a fost lăsat să-și prezinte contra-argumentele.
Așa că membrii CNA s-au și grăbit să aplice o amendă de 10.000 de lei postului România TV. Așa cum au făcut și în ianuarie 2016, când au amendat postul Kanal D cu 150.000 de lei pentru că secretarul de stat Raed Arafat s-a plâns că i-au fost aduse prejudicii de imagine atunci când a fost prezentată tragedia de la Clubul Colectiv.
În noiembrie 2019, cu ocazia difuzării filmul intervenției din seara incendiului din clubul Colectiv, publicat de Libertatea la momentul comemorării tragediei, șeful ISU a declarat că „relevanța filmului este aproape zero” și că „s-a dorit capul lui Arafat”.
După cum se vede, dr Arafat s-a desăvârșit de-a lungul anilor în tehnica autovictimizării și reușește să cadă în picioare indiferent de regimul politic. Și asta deși se prezintă ca o victimă a manevrelor politicianiste și a campaniilor electorale.