Robert Negoiță iese din carantină

Primarul Sectorului 3 anunță că, deși adversarii l-au atacat în lipsă, nu se va lăsa antrenat în polemici politice, concentrându-se pe proiecte

VP-news – Robert Negoita - Facebook

Vă invităm să dați share la această știre

Robert Negoiță, Primarul Sectorului 3 care a fost depistat în urmă cu două săptămâni ca fiind infectat cu SRS-CoV-2, și-a anunțat ieșirea din carantină pe contul de social media. Negoiță și-a explicat tăcerea prin faptul că „ în fața unei astfel de provocări legate de sănătate, orice alte probleme devin irelevante” și a precizat că nu nu se va lăsa antrenat în polemici politice, chiar dacă este în campanie electorală, concentrându-se pe proiecte: „După cum ați putut observa, am preferat ca în aceste două săptămâni, să nu interacționez în spațiul public, deși cererile din partea mass media au fost numeroase. A fost alegerea mea prin care am vrut să transmit un mesaj de responsabilitate, în fața unei boli necunoscute, tuturor celor care au încă dubii. Această pandemie trebuie tratată cu seriozitate, nu trebuie sa minimalizăm efectele bolii, nu trebuie să transmitem mesaje oamenilor că, deși suntem infectați, totul este ok. Eu am vrut să transmit, prin tăcerea mea, că în fața unei astfel de provocări legate de sănătate, orice alte probleme devin irelevante. Deci, dragii mei, protejați-vă, aveți grijă de voi și de familiile voastre și fiți convinși că suntem destul de puternici să trecem și peste această provocare.
Îmi pare rău că-i dezamăgesc pe adversarii mei politici care au profitat de acest episod neplăcut și m-au atacat în lipsă, dar de mâine sunt la treabă. Adică la cei 99% muncă pentru Sectorul 3. Pe ei îi las, în schimb, să se ocupe de cei 100% politică ieftină, că… deh e campanie electorală. Le promit totuși că în acel 1% ce îmi rămâne mie pentru politică, îmi voi face timp să le mai explic încă o dată că în administrația locală este vorba despre proiecte, nu de politicianism ieftin.