Prietenă cu sticla, Simona Spătaru recunoaște că a condus băută

„Stiam că se poate bea un pahar de bere sau de vin în timpul unei mese”, admite aceasta într-un mesaj pe propria pagină de facebook

Vă invităm să dați share la această știre

Ziariștii de la Gândul au surprins-o pe Simona Spătaru, candidata la fotoliul de primar al Sectorului 4 de la partidul +, consumând diferite băuturi alcoolice prin localuri, urcându-se apoi la volanul mașinii. Este greu de închipuit ce s-ar fi întîmplat dacă dezvăluirea aceasta ar fi vizat pe cineva de la PSD! OK, toate bune și frumoase, doar că reacția candidatei, originară din zona Bacăului, este una greu de înțeles. Ea a postat un mesaj pe facebook prin care încearcă să dea o justificare filmărilor. Prin care reușește să se incrimineze și mai tare!

Ce spune candidata

Da, sunt un om normal, o femeie obișnuită. Am ieșit la terasă cu colegii după o zi de muncă dură, în campanie. Am luat cu ei o bere, o pizza si o apă. Am luat niște guri din bere și am stat câteva ore la terasă”

Ciudățenii: Trebuie să vedeți imaginile ca să înțelegeți cum ia niște guri din bere o femeie obișnuită, cu sticla la bot! Mai mult, se pare că femeia a descoperit o nouă rețetă gastronomică: bere cu pizza și cu apă! Sincer, e prima oară când auzim de combinația bere cu apă!

Ce spune candidata

Am plecat, cu masina, către blocul unde locuiesc, aflat la câteva sute de metri de acea terasă. Stiam că se poate bea un pahar de bere sau de vin in timpul unei mese la care am stat cateva ore bune si apoi am plecat pe intuneric.

Întrebare: Dacă acea terasă se afla la doar câteva sute de metri de acea terasă, de ce trebuia să plece cu mașina? Nu putea s-o ia pe jos și să-și recupereze automobilul a doua zi? Sau să fi lăsat mașina acasă și apoi s-o ia pe jos? Aici suntem de acord, în timpul unei mese de ore bune se pot bea și mai multe pahare de bere sau de vin, chiar și de bere și de vin, dar ce legătură are cu faptul că era întuneric? Pe întuneric se poate șofa și băut(ă)?

Ce spune candidata?

Cei care m-au filmat (PSD) au urmărit doar defăimarea mea. Daca îi interesa așa tare binele public, sunau poliția să mă oprească. Nu au făcut asta pentru că știau că treceam fără probleme etilotest-ul.

Lămurire: Cei care au filmat (Gandul.ro) nu sunt tot una cu PSD! Dacă Poliția ar fi fost anunțată în timp real era puțin probabil să ajungă vreun echipaj la timp pentru a surprinde flagrantul. Nu cred că ăsta era scopul anchetei jurnalistice, ca femeia să fie prinsă și amendată!

Ce spune candidata?

Au preferat să stea 1 lună cu filmarea ca să producă un clip trunchiat, plin de falsuri, din care poate le iese ceva. Nimic.

Concluzie: Prin toate justificările pe care le dă în mesajul ei, plusista nu face altceva decât să confirme că respectivul clip este cât se poate de real, fără nici un fals!

PS Ați remarcat că aceia care se consideră partea serioasă a presei nu vor să trateze acest subiect?