Președintele PSD e decis: mâine se votează în Parlament creșterea pensiilor

După anunțul făcut de Ciolacu, premierul Orban a ieșit imediat pe sticlă pentru a anunța că nu sunt bani pentru majorarea pensiilor

VP-news – Marcel Ciolacu Facebook

Vă invităm să dați share la această știre

Marcel Ciolacu, peședintele PSD, a anunțat pe contul de social media că mâine se va vota în Parlament creșterea pensiilor: „Rămânem consecvenți! Mâine vom vota în Parlament creșterea pensiilor conform legii! Iohannis și Orban au umilit destul persoanele în vârstă! (…) Orice guvern normal la cap își respectă seniorii! Nu își bate joc de ei! Sunt părinții și bunicii noștri, nesimțiților! Sunt oamenii care v-au crescut, nu povara de care nu știți cum să scăpați mai repede acum! N-ați făcut nimic pentru ei! Aplicați legea măcar! Opriți-vă din furat și veți avea bani pentru pensii! Sunt 5 milioane de pensionari care așteaptă să li se facă dreptate! Să-i vedem mâine pe cei care se opun acestei dreptăți.”
În replică, premierul Orban a avut o apariție televizată în care a explicat că: „Degeaba mărești pensiile, dacă, după aia, nu poți să le plătești. Facem și noi ca PSD, le mărim, dăm drumul la inflație și vezi că poți să îți cumperi cu banii respectivi ce puteai cumpăra și înainte.”