Ponta avertizează: Orban vinde Targu Mureș lui Orban

Fostul premier joacă pe cartea iredentismului

VP-news – Victor Ponta Wiki

Vă invităm să dați share la această știre

Victor Ponta, liderul Pro România, formațiune politică devansată de PNL, PSD și USR-PLUS, încearcă să mai adune ceva capital politic pe ultima sută de metri apelând tradiționala amenințare a „amenințării maghiare”. Iată cum sună partitura iredentismului, versiune 2020, în interpretarea ex-premierului Ponta, publicată pe contul de social media:
„Ludovic Orban vinde Municipiul Târgu Mureș Guvernului Viktor Orban! Să nu ne plângem că este vina noastră – să nu spunem că nu am știut că este public!
Ungaria suspendă controalele COVID 19 pentru cei care votează cu UDMR!
Zeci de autocare, microbuse și mașini au fost pregătite în Ungaria pentru a-i aduce acasă pe acei tirgumuresenii care sunt plecați în țara vecină și pentru a sprijini implicit votarea candidaților UDMR. În această idee, Ungaria a suspendat controalele COVID 19 pentru 24 de ore, dacă turistul prezintă ștampilă VOTAT pe cartea de identitate. Opinia publică din Transilvania asteaptă o poziție oficială din partea MAE și a Guvernului PNL ! Iată ce anuntă UDMR: <Vino acasă, votează și tu! La întoarcere cu autocolantul VOTAT de pe spatele cărtii de identitate dovedești participarea ta la vot. Astfel nu vei intră în carantină. Atenție: doar în intervalul-duminică dimineată de la oră 8 pană luni dimineată la oră 9 poți reveni și intră în Ungaria fără probleme!>”