PNL-ul își promovează valorile: candidat liberal la primărie arestat pentru trafic de droguri

După ce șefii cei mari au demonstrat că pot încălca pe față legea, a venit și rândul celor din filialele locale să arate ce pot – candidatul la primăria comunei Giera este fan Pablo Escobar

VP-news – Image by Klaus Hausmann from Pixabay

Vă invităm să dați share la această știre

Județul Timiș pare să nu fie prielnic campaniei electorale pentru PNL. După ce ieri vă prezentam cazul candidatului la primăria comunei Giarmata care a beneficiat de o petrecere electorală cu hore, dedicații și strigături – pe modelul promovat de bune practici promovat de Ludovic Orban și Rareș Bogdan –, acum a venit rândul lui Ionuț Marius Ciornenchi. Candidatul la primăria comunei Giera a fost reținut de poliție însă nu pentru o simplă paranghelie, ci pentru trafic internațional de droguri de risc.
Alesul PNL-ului a fost săltat în urma unei intervenții derulate de DIICOT împreună cu polițiștii de la „Crimă Organizată” din Timiș și Ilfov. Conform site-ului de investigații Press Alert, Ciornenchi coordona un grup care aducea și introducea droguri din Spania pe teritoriul României, distribuindu-le apoi către traficanții care acționează în Timișoara.
La percheziția efectuată la locuința din Giera a întreprinzătorului lider PNL, s-a descoperit că acesta avea acasă la loc de cinste un tablou nu cu Nicolae Robu! Nici cu Ludovic Orban! Și nici măcar cu Klaus Iohanis!
Ci cu celebrul traficant de droguri Pablo Escobar!