O firmă românească cu 31 de angajați este prezentă în topul companiiilor cu cea mai rapidă creștere din Europa

Metaminds a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 250% față de anul precedent

Economia romaneasca a crescut. VP-news / Image by Peggy und Marco Lachmann-Anke from Pixabay

Vă invităm să dați share la această știre

Metaminds, companie românească specializată în integrarea soluțiilor de securitate cibernetică și a arhitecturilor complexe în domeniul IT, a avut în 2019 o cifră de afaceri de peste 25 milioane de euro, înregistrând o creștere de 250% față de anul anterior. Rezultatele financiare vin în urma unui proces de dezvoltare a echipei care a permis asimilarea unor proiecte importante, atât ca valoare, cât și din punct de vedere al complexității lor. La începutul anului, rezultatele Metaminds au intrat și în atenția publicației Financial Times care a inclus-o în topul companiiilor cu cea mai rapidă creștere din Europa în perioada 2015-2018.
Printre cele mai recente proiecte ale companiei se numără parteneriatul cu Blackberry, care a avut ca scop crearea infrastructurii digitale de securitate și de operare pentru programul „Platforma Națională Integrată – Wireless Campus”. La finalul proiectului, peste 1,5 milioane de elevi și profesori vor avea acces la rețele de date deschise interconectate, inclusiv la internet, prin intermediul unei platforme naționale integrate de tip campus.
În prezent, echipa Metaminds are 31 de membri, specialiști în domenii precum securitate cibernetică, conectivitate și integrare sisteme multiple, machine learning, sisteme complexe cu volume mari de date de tip big data.