Mihail Neamțu se ia la harță cu Poliția locală

Candidatul PMP la Primăria Sectorului 3 le-a pus gând rău apărătorilor ordinii, liniștii și siguranței publice și are de gând să le facă o evaluare la sânge

VP-news – Mihail Neamtu Facebook

Vă invităm să dați share la această știre

Mihail Neamțu, candidatul PMP la Primăria Sectorului 3 care are ca slogan electoral lozinca „Educat și curat” și promite să-i pedepsească pe oamenii care flegmează pe stradă, sparg semințe și poluează fonic, a luat acum în colimator Poliția locală. Pe care vrea să o curețe de angajații compromiși, pentru că „fiecare copil care merge la școală trebuie să se simtă în siguranță, fiecare bătrân care se duce la piață trebuie protejat”.
Pentru a-și realiza acest obiectiv ambițios, Neamțu are deja un plan cu măsuri clare, pe care l-a deconspirat pe contul de social media: „voi face o evaluare la sânge a Poliției locale: ce calificare au conducătorii și lucrătorii acestei instituții, ce au făcut în plan profesional și dacă există persoane apropiate de clanurile sau grupările de crimă organizată. Cine nu îndeplinește criteriile acestea, pleacă. Cine își face meseria cinstit, va avea tot respectul meu!
Primarul nu poate desființa poliția locală, dar poate să o pună la treabă în beneficiul locuitorilor sectorului.
Gata cu micile înțelegeri cu dealerii de droguri din zona școlilor: cine va face așa ceva, vă asigur că ajunge pe mâna procurorilor.
S-a terminat cu micile șpăgi din piețe ori statul în birou, degeaba!
Gata cu o poliție locală care-l slujește pe primar, îi urmărește adversarii politici sau, și mai rău, așa cum am văzut la Iași, acum câțiva ani, o spiona pe amanta edilului-șef, un pesedist ridicol.”
Cu un asemenea text, este foarte posibil ca Neamțu să atragă antipatia polițiștilor locali, însă, din fericire pentru el, toată lumea își dă seama că este vorba doar de o fabulație, pentru că mesajul candidatului PMP începe cu formula: „Ca viitor primar al Sectorului 3…”