Mihai Tudose recunoaște că PSD e vinovat

Social-democrații sunt vinovați de apariția pandemiei în China, de seceta lăsată moștenire guvernării PNL, de îndatorarea țării și scăderea PIB, de...

VP-news – Mihai Tudose - Facebook

Vă invităm să dați share la această știre

Fostul premier Mihai Tudose a publicat pe contul de social media un autodenunț ironic, în care inventariază păcatele de care se face vinovat partidul social-democrat:
„PSD e vinovat!
• Pentru apariția pandemiei, în China, la numai o lună de când PSD a plecat de la guvernare. Suspectă promptitudine…
• Pentru că nu a cumpărat, încă din vara anului trecut sau chiar din 2002, câteva milioane de măști și vreo două mii de ventilatoare. Așa, spitalele n-ar mai fi avut probleme. Drept e că și prietenii licitațiilor liberale ar fi dormit mai liniștiți acum.
• Pentru seceta lăsată moștenire guvernării PNL. Recunoaștem că nu am plouat…Seceta e o mare dovadă de rea-credință pesedistă.
• Pentru îndatorarea țării într-un ritm vertiginos de când PSD nu mai guvernează. Și tot PSD a luat toți banii împrumutați de Câțu și ai lui. De aceea nu are PNL bani de pensii, alocații, investiții etc.
• Pentru scăderea PIB cu 10%. E clar mâna PSD, altfel cum ar fi fost posibilă asemenea cădere economică în numai un trimestru cu un așa performant guvern?
• Pentru haosul din învățământ, în ajunul deschiderii anului școlar, numai politica educațională nefastă a PSD poate fi de vină. Evident că tot PSD este de vină pentru starea de confuzie cronică a lu’ Anisie (ministrul educației)
Atâtea motive de vinovăție pesedistă, nu-i așa?…
În curând, guvernul PNL împlinește un an. Și e tot ca-n prima zi? Nu. E muuuult mai rău. Incredibil de mai rău…
Asta da performanță.”, a scris fostul premier Mihai Tudose.