Gabriela Firea: Nicușor Dan s-a dus la ELCEN ca să mulțumească pentru implicarea în campania electorală

Fostul primar al Capitalei susține că ușor, ușor, toate minciunile Alianței de dreapta din campanie vor ieși la suprafață

VP-news – Gabriela_Firea wiki

Vă invităm să dați share la această știre

Gabriela Firea monitorizează atent fiecare pas al noului primar al Capitalei, Nicușor Dan, și nu ratează nicio ocazie de a-l ataca. După ce l-a criticat că nu dat bucureștenilor apă caldă din prima zi după ce a câștigat alegerile, acum fostul primar PSD îl acuză pentru faptul că s-a dus la ELCEN, pe care îl consideră a fi principalul vinovat pentru neajunsurile produse locuitorilor Capitalei:
„Dumnezeu nu doarme! Priviți cum s-au dat în vileag! Toată vară am informat bucureștenii că livrarea deficitara a apei calde este din cauza “reviziilor” prelungite INTENȚIONAT de către ELCEN, care aparține de Guvernul PNL. Iar azi, primul drum făcut de primarul ales este chiar la ELCEN! Zice că acolo sunt “solutiile”, nu la primărie! Când spuneam eu, mă contrazicea! Nu credeam că o să-mi dea atât de rapid dreptate!
Și nu s-a dus la ELCEN să le reproșeze pentru că i-a lăsat pe bucureșteni fără apa caldă, ci să se pozeze prietenos, afectuos, și să le mulțumească pentru implicarea guvernului în campania electorală, prin pedepsirea bucureștenilor.
Această lipsă de sentimente față de bucureșteni este de neimaginat într-o societate normală. Ușor, ușor, toate minciunile din campanie ies la suprafață”, a postat Firea pe contul de social media.