Fruntașii PNL s-au reunit pentru a-l susține pe „Regele șobolanilor”

Senatorul PNL George Stângă, supranumit de presa gălățeană „Regele șobolanilor" și cunoscut pentru strânsele relații de afaceri cu primarii PSD, este susținut de vicepremierul Raluca Turcan și de prim-vicele Rareș Bogdan

VP-news – George Stanga - Facebook

Vă invităm să dați share la această știre

 

„Îl felicit pe George Stângă pentru proiectul serios și aplicat pe care îl propune gălățenilor. Sunt convinsă că, în mai puțin de o lună, ca Președinte al Consiliului Județean Galați, George va munci pentru a pune pe picioare acest proiect”, a declarat vice-premierul Raluta Turcan, cu ocazia unei întâlniri electorale organizate recent.
Sună convingător însă, dacă dai deoparte poleiala recomandărilor colegilor de partid, descoperi că senatorul PNL George Stângă este supranumit în presa gălățeană „Regele șobolanilor” și că este în strânsă legătură cu primarii PSD din acest județ, care au atribuit mai multe contracte prin încredințare directă familiei Stângă. Conform datelor publicate de site-ul stiridegalati.ro anul trecut, totalul sumelor încasate de familia Stângă de la școlile din județ pentru serviciile de deratizare este de aproximativ 1 miliard de lei. Alte 3 au venit de la primării și alte instituții publice.
Dacă mai cauți puțin decoperi și o fotografie recentă, de luna trecută, în care regele Stângă este imortalizat la un chef alături de mai mulți interlopi din Galați. Senatorul a negat că s-ar fi aflat printre proxeneți, traficanți de carne vie, recuperatori și geambași de mașini și a declarat că, de fapt, era vorba de tineri care practică sportul. Cel mai probabil, respectabilul candidat la președinția CJ Galați a fost indus în eroare de faptul că printre comeseni s-a aflat și un membru al „Clanului sportivilor”.
Și ca lucrurile să meargă cum trebuie, și Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, îl susține pe „Regele” Stângă afișându-se alături de acesta la întâlnirile electorale.