Descoperire de senzație în muzica românească – Maria Peia debutează cu hitul „Nori de scrum”

Vă invităm să dați share la această știre

„Nu o știe nimeni, nu vine de la o casă de discuri, nu are un manager pilos și totuși, zilele acestea, piesa ‘Nori de scrum’, interpretată de Maria Peia, rupe internetul”, scrie revista Viva despre cea mai nouă apariție pe scena muzicală românească. La nici două zile de la lansarea piesei de debut, Maria Peia primește deja cronici elogioase. „Maria Peia, descoperirea muzicală a anului”, scrie una dintre aceste cronici care îi prevede tinerei o carieră fulminantă, de genul celei de care s-a bucurat trupa O-Zone care a ajuns în topurile internaționale cu „Dragostea din tei”.

Cine este Maria Peia? Iată portretul creionat în revista Viva.

„Se pare că Maria, care are numai 15 ani, este noul fenomen de care adolescenții sunt complet fascinați. Piesa e sinceră, cu un beat ultramodern care te prinde imediat și cu niște versuri despre care știi sigur că sunt scrise de un copil care se chinuie să devină adult. Dar nu destul de adult încât să nu mai poată gusta din interdicția dată încă de la nașterea lumii: iubirea, misterul care se consumă uneori în tăceri apăsătoare. 

 Curățenia versurilor îi dă cântecului autenticitatea de care are nevoie pentru a deveni ceea ce se numește o ‘melodie de suflet’. Da, ‘Nori de scrum’, este o piesă de suflet, una la care te întorci, din când în când, ca să îți amintești de zilele în care deși ploua cu grindină, în suflet aveai numai soare.”