De ce l-a sunat Pandele pe Orban duminică seara

Gabriela Firea a dezvăluit, marți, faptul că în noaptea alegerilor soțul său, Florentin Pandele, l-a sunat pe președintele PNL, Ludovic Orban, pentru a-l întreba dacă e convins că a făcut bine, demonizând-o pe soția sa, candidat la încă un mandat de primar general.

Vă invităm să dați share la această știre

Firea a declarat, marți, la Primăria Capitalei, că împotriva sa a fost dusă o campanie murdară, de demonizare și demolare, iar soțul său, primarul de la Voluntari, l-a sunat pe Ludovic Orban în noaptea alegerilor pentru a-l întreba dacă e convins că a făcut bine ceea ce a făcut.

„Au fost minciuni de campanie. De altfel, când soțul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor și l-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat, dacă e convins că a făcut bine, dacă e convins că pentru bucureșteni e mai bine să fie domnul Dan, în condițiile în care inclusiv adversarii îmi recunosc capacitatea de muncă și de implicare, domnul Orban a spus <Măi, Florine, dar erau declarații politice>. Ok! Dacă în cadrul unor declarații politice poți să demolezi un om și poți să spui numai minciuni, atunci această politică este murdar”, a spus Gabriela Firea.

Citește întreg articolul pe www.bpnews.ro.