Combinata CSȘ Triumf – Steaua Rangers duce mai departe tradiția hocheiului bucureștean

Echipa de juniori U 16 a obținut locul 3 la primul turneu din cadrul Campionatului Național, de la Brașov

Vă invităm să dați share la această știre

Combinata CSS Triumf – Steaua duce mai departe tradiția hocheiului bucureștean – locul 3 la turneul U 16 de la Brașov

Selectionata României a reușit promovarea în al doilea eșalon mondial la hochei pe gheață dupa ce a câștigat Grupa B din Divizia I a Campionatului Mondial, la Tallinn, în 2019.

Performanța a creat emulație în jurul acestui sport, în România, dar totul s-a estompat o dată cu instaurarea pandemiei de coronavirus la nivel mondial. Mai ales că, în general, condițiile de pregătire ale juniorilor sunt tot mai precare! Mai ales în București, acolo unde este funcțional un singur patinoar, cel din Otopeni, proprietatea lui Ion Țiriac.

Singura echipă care a reprezentat Capitala

Chiar dacă au parte de o situație potrivnică, o mână de copii din București a reușit să se mobilizeze, pentru a participa la Campionatul Național de juniori II (U 16), competiție care s-a desfășurat la Patinoarul Olimpic de la Brașov. Astfel, în ideea unei formații cât mai competitive, două cluburi de referință din București au fuizionat spre a participa sub denumirea de CSȘ Triumf București – ACS Steaua Rangers. La acest prim turneu au mai fost înscrise echipele: ACS Felcsik SK, CSS Miercurea Ciuc, CSS Gheorgheni, CSM Corona Brașov, CSM Dunărea Galați – ACS Viitorul Hocheist, ACS Olimpia Ploiești. A fost o competiție antrenantă, spectaculoasă ce promite perspective pentru schimbul de mâine al hocheiului românesc. Evident că pentru aceasta este nevoie de infrastructură și de condiții. Până atunci, fondul de jucători și de tehnicieni pare că există, lucru de apreciat având în vedere perioada dificilă pe care o traversăm. Aspect absolut lăudabil în privința muncii depuse de toți în acest domeniu, în special de către antrenori , jucători dar și de părinții acestora!

Lotul copiilor de la CSȘ Triumf București – ACS Steaua Rangers care s-a clasat pe locul 3 la turneul de la Brașov a fost format din: Portari:
Mihalache Alex, Neacșu Razvan
Jucători de câmp:
Boholț Toma, Nasta Doru, Gedeon Alexandru, Dumitrasu Eduard, Nastase Luca, Bezdadea Octavian, Genchi Tomaso, Ciucan Luca, Nedelcu Rares, Arvaru Patrik, Trandafir Luca, Dobrescu Robert,
Iorga Andrei, Manolică David, Negulescu David, Bogdan Alexandru, Marinică Bogdan, Sterea Darius.

Antrenori: George Pogăcean, Robert-Alexandru Pogăcean, Răzvan Lupașcu