Ce le place românilor să urmărească la televizor

Pe primul loc în topul emisiunilor preferate se află Românii Au Talent, urmată de Acces Direct și Asia Express

VP-news – Image by mohamed Hassan from Pixabay

Vă invităm să dați share la această știre

Starcom România a realizat Content Power Ratings, un clasament al celor mai urmărite emisiuni TV în această primăvară de către români. Liderul clasamentului este show-ul „Românii Au Talent” de la Pro TV.
Acces Direct se menține pe locul doi, în special datorită dimensiunii comunităților de fani de pe rețelele sociale, dar și faptului că postările distribuite prezintă un interes ridicat din partea acestora.
Asia Express ocupă locul al treilea în top. Această poziție se datorează interesului foarte mare al consumatorilor de conținut TV de a afla cine a câștigat cursa, dar și a numărului de aprecieri primite în rețelele sociale – unde s-a situat pe locul doi.
Puterea Dragostei, liderul topului de toamnă, pierde teren față de sezonul anterior, în special din cauza scăderii performanței în ceea ce privește mențiunile în presă, dar și a scăderii volumului de conversație pe paginile de social media ale emisiunii.
iUmor este liderul de vizualizări în YouTube, la distanță considerabilă de următorul clasat.
Cu toate că a avut doar două difuzări în această perioadă, Chefi la Cuțite menține ridicat interesul fanilor, în special prin postările din social media.
Produsele de ficțiune-dramă ale celor două mari generaliste, Sacrificiul și Vlad se întrec pentru top, cu un mic plus pentru serialul Antenei 1, în special datorită contului de YouTube unde vedem un număr impresionant de vizualizări.
Survivor România, emisiunea ce a avut premiera la Kanal D în această primăvară, reușește să atingă poziția a 11-a în top, datorită numeroasele discuții care au avut ca subiect principal emisiunea.
Conform clasamentului, emisiunile Pro TV rămân lider autoritar în clasament, având la bază audiențele TV. Antena 1 reușește să aducă pe ecran trei competitori serioși, față de unul singur în sezonul de toamnă. Acces Direct este singura emisiune din afara intervalului de maximă audiență prezentă în top.