Ce le-a răspuns Firea liberalilor în războiul panourilor electorale

Atributul stabilirii locurilor speciale pentru afișaj electoral nu este al primarului general, ci al primarilor de sector, susține Gabriela Firea. Ea îi acuză PNL de fake-news și încercare de dezinformare publică și precizează că nu primarul general stabilește locurile pentru afișaj electoral.

Vă invităm să dați share la această știre

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, respinge ferm acuzațiile de încălcare a legii pe durata campaniei electorale, respectiv că nu ar fi emis nici până acum dispoziția prin care să stabilească locațiile în care urmează să fie amplasate panourile pentru afișaj electoral.

„PNL mă acuză de lucruri inventate, așadar ori nu cunoaște legea, ceea ce e puțin probabil, ori folosește cele mai josnice metode în încercarea de a mă discredita. PNL București mă acuză că nu am stabilit locurile speciale pentru afișaj electoral, atribuție care însă ține de sectoare. Cum să numești această atitudine, dacă nu fake-news și încercare de dezinformare publică? Subliniez: emiterea dispozițiilor cu privire la aceste locuri nu este atributul primarului general, ci al primarilor de sector”, declară Gabriela Firea.

El precizează că prefectul, care este reprezentantul Guvernului în teritoriu, a solicitat acest lucru primarilor de sector din București.

Citește întreg articolul pe www.bpnews.ro.