Arafat a ajuns să ne organizeze și Crăciunul și Revelionul

Șeful DSU a declarat ca Sărbătorile de iarnă nu mai pot fi organizate ca de obicei

VP-news – Raed Arafat Wiki

Vă invităm să dați share la această știre

După o pauză prelungită impusă de partidul de guvernământ, care i-a solicitat să înceteze cu predicțiile catastrofice înaintea alegerilor locale ca să nu sperie electoratul, Raed Arafat își pregătește reîntoarcerea în prim-plan. Și cum o poate cel mai bine decât emițând ceva prognoze alarmiste, că doar de mâine, după închiderea urnelor, ne vom întoarce la scenariile de „șoc și groază” pregătite de strategii de la Cotroceni și Palatul Victoria.
Așa că șeful DSU a efectuat o mică încălzire la Digi 24 unde a anunțat că nu mai putem sărbători Crăciunul și Revelionaul așa cum eram obișnuiți și că cei care își fac rezervări în străinătate riscă să rămână cu banii luați.
Argumentul secretarului de stat este irefutabil: „Uitați-vă în jurul nostru, toate țările iau măsuri serioase, nu e de glumit!”
Dacă ne uităm însă ceva mai depare de „jurul nostru”, s-ar putea să vedem lucruri care nu sunt pe placul stăpânirii și, prin urmare, nici pe placul dlui doctor Arafat. Cum ar fi, de exemplu, Suedia, unde isteria COVID-19 a fost temperată din fașă, iar masca este cel mult un accesoriu recomandat și în niciun caz impus. Dar astfel de lucruri sunt curate blasfemii din perspectiva dlui doctor, care a acceptat benevol rolul de cobe oficială a Guvernului Orban.