Alinuța bate iar câmpii: „Vă asigur că nu va fi loc de compromis pentru PSD”

Fostul președinte PNL suferă de amnezie selectivă și uită de cei 100 de primari racolați și de deputații transferați deja de la PSD - „Ciuma roșie”

VP-news – Alina Gorghiu - Facebook

Vă invităm să dați share la această știre

Alina Gorghiu, fostul președinte PNL tras pe linie moartă de partid după ce premierul Orban a umilit-o public în aprilie, declarând că s-a autodescalificat ca om politic, emite periodic truisme electorale, condimentate ici-colo cu aberații și minciuni sfruntate.
Ultima creație de acest gen i-a fost prilejuită de rezultatul alegerilor locale, unde ex-preșidentele PNL a făcut de zor figurație în teritoriu, doar-doar va fi iertată pentru gafele din trecut. Iată ce a comis, din nou, dna Gorghiu pe contul de social media: „E cel mai mare scor obținut de PNL. Victoria asta vine după un an de guvernare în cele mai grele condiții, după pandemie, un PSD fake news, o campanie foarte murdară, un bombardament, promisiuni populiste. Și vă asigur că nu va fi loc de compromis pentru PSD. Nu vor exista alianțe cu acest partid al trecutului!”
Trecem pestem penibilul auto-elogierii și ne oprim doar la ultimele două afirmații.
Să nu știe oare fosta șefă a PNL-ului că partidul ei a transferat peste 100 de primari de la PSD?
Oare nu o cunoaște dna Gorghiu pe Roxana Pațurcă noua ei colegă din Grupul PNL din Senat? Dcă nu, îi spunem noi, este fosta deputată PSD de Călărași dată afară de Marcel Ciolacu pentru că a absentat nemotivat de la votul moțiunii de cenzură și recuperată instantaneu de partidul de guvernământ.
Dar astea nu sunt considerate în PNL compromisuri, nu-i așa, dna Gorghiu?