A murit actorul Costin Mărculescu, unul dintre ultimii boemi ai Capitalei

Actorul a fost găsit mort în locuinţa sa aseară, pe 10 iunie, avea doar 50 de ani

Vă invităm să dați share la această știre

Costin Mărculescu a fost găsit mort în locuința sa. Anunțul a fost făcut în direct, de Dan Capatos. Potrivit primelor informații, acesta a fost găsit de către parmedici în cadă. Actorul nu mai fusese văzut de 3-4 zile și nici nu a mai răspuns la ușă, potrivit vecinilor, care au şi alertat autoritățile, după ce o țeavă s-a spart în apartamentul acestuia și a inundat mai multe locuințe. Cei de la Institutul de Medicina Legală urmează să stabilească motivele decesului.

Nascut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune in anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două filme TV: “Misiune specială” şi “Ecaterina Teodoroiu”, iar in Cinematografie în 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”. Anul 1986 a fost cel al adevăratului său debut, fiind distribuit in cel mai bine vândut film românesc din istorie,  celebrul “Liceenii” al lui Nicolae Corjos, în care a jucat alături de Ştefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruţ, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu…

A absolvit Academia Naţională de Teatru si Film I.L. Caragiale promoția 1993. A fost invitat în numeroase  emisiuni de divertisment la toate posturile de televiziune în calitate de actor, cântăreţ  sau entertainer.

A colaborat cu mai multe teatre, susținând peste 2000 de spectacole în ţară şi în străinătate, jucând împreună cu mai mulţi actori, ca Florin Piersic, MihaiFotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stanculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele etc.