”Tot încerc să păstrez imaginea de ansamblu.
Isteria asta nu este doar românească și, să fim atenți, nu noi suntem cei mai nebuni în acest atac global de panică.
Întreaga lume a luat-o razna.
Și e important să fim atenți la aspectul acesta. Suntem parte a unui proces istoric global: sfârșitul civilizației occidentale, din care facem și noi parte.
Peste tot se văd efectele unui proces rapid de degenerare intelectuală, morală și, hai să o recunoaștem!, psihică, a unor societăți întregi care timp de 60 de ani au făcut tot ceea ce au vrut. Românii, est-europenii, rușii, au venit la această orgie doar în urmă cu 30 de ani, dar s-au integrat repede.
Cea mai mare iluzie este că putem să revenim la normalitate. Nu vorbim aici de niște politicieni corupți sau tembeli, ci de mase critice din societate ce pur și simplu sunt distruse intelectual, moral și psihic și care nu cunosc alternativă la delirul lor.
Spaima de această viroză nu a făcut decât să arate halul în care se găsesc societățile noastre, incapacitatea lor de a își veni în fire.
Niciun guvern nu mai are autoritate reală în fața cetățenilor săi, pentru că în ultimii 60 de ani, chiar ideea de elită, de lider care să aibă curajul de a își asuma decizii, a fost discreditată și distrusă de o gândire slabă, de drogați psihedelici.
Universitățile au fost făcute praf. Arta a fost înlocuită cu saloane de psihiatrie pentru deliranți. Omul educat al vremurilor noastre este, în majoritatea cazurilor, un om intoxicat ideologic, care mai fumează o ”iarbă” și atunci când mai are un atac de rațiune, îl compensează cu snobism.
Elitele vremurilor noastre sunt formate în școli care îți explică cum e cu ”teoriile gender”. Viitorul nostru nu e sigur dacă e ”non-binar”, ”intersex” sau ”gender nonconform”…. Se cred ”eroi” pentru că poartă măști medicinale, se bat cu poliția ca să salveze nu știu ce pădure pe care nu au văzut-o niciodată, dar sunt incapabili să identifice un scurtcircuit logic care se întâmplă lângă ei….
De asta nu e bine să ne facem iluzii.”, scrie vineri pe Facebook Bogdan Alexandru Duca, doctor în științe politice și teolog.
Acest sit folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe situl nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile sitului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
Discussion about this post